Bemutatkozás, bevezetés

Az interneten barangolva arra döbbenhet rá a "kis" nyelveket tanulni vágyó delikvens, hogy meglehetõsen szegényes a kínálat magyar nyelvû oktatói oldalak tekintetében. Jelszavas védelemmel lezárt egyetemi oldalak, nyelviskolák kétes hitelességû tesztjei, melyek csak elsõ lépésként szolgálnak a beiratkozáshoz, vagy használhatatlan, túlragozott elméleti tartalommal rendelkezõ "szájtok" borulnak ránk. Jelen weboldal létrehozásával ezen szeretnék változtani.

Az oldal az alapoktól kezdi a svéd nyelv tárgyalását, de a haladó és középhaladó tanulók is találnak majd maguknak hasznos információkat.

Kiegészítés:

A svednyelv.uw.hu oldal fejlesztését 2006. áprilisában kezdtem. Azóta az oldal - figyelembe véve a téma specifikusságát is - számomra váratlan mértékű látogatottságot - és ezzel talán azt is mondhatom, népszerűséget - ért el. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani mindazon látogatóknak, akik ötleteikkel segítettek a fejlesztésben, akik anyagot küldtek, vagy felhívták a figyelmemet egy - egy, az oldalon fellelhető hibára. Köszönet a vendégkönyves bejegyzésekért is.

Ezzel tovább szeretnék bátorítani mindenkit, hogy írják továbbra is javaslataikat. Minden levélre válaszolok. Dolgozzunk rajta közösen, hogy ez az oldal minél színvonalasabb legyen, és segítse a svédül tanulni vágyókat.

vissza a tartalomhoz

vissza a főoldalra